Diensten

Alle diensten die je nodig hebt op
1 plek

01

FACEBOOK

Bijna iedereen heeft een Facebook-account. Het bereik is dan ook enorm via dit sociale kanaal. U kunt het bedrijf afstemmen op de doelgroep. Hoe? Wij laten het u zien en u zult versteld staan.

02

RECLAME E-MAIL

Via e-mail bereikt u tegelijkertijd duizenden (potentiële) klanten. Wij geven advies over het verhogen van de efficiëntie.

03

KOPIËREN

Uw website moet goed vindbaar zijn voor alle soorten zoekmachines. Beter te vinden dan uw concurrenten. Wij kunnen ervoor zorgen.

04

TECHNISCH OPTIMALISEREN SITE

Technisch gezien moet uw website tot in het kleinste detail perfect zijn. Alleen dan vind je meer. Wij kunnen het voor u verzorgen.

05

DOORGAAN

Dankzij ons kunt u straks beter gebruikmaken van de gegevens die uw klanten op uw website achterlaten.

06

NETWERKDISPLAY

Adverteren op andere sites? Het lijkt ver van mijn bed, maar er is zeker een kans! We leggen de mogelijkheden bloot.

07

Adwords RECLAME

Met Google Adwords kunt u adverteren in zeer gerichte gebieden die u interesseren. We kunnen een gerichte campagne voor je opzetten en je maandelijkse resultaten laten zien. Wrijf de klap is niet verkeerd!

08

KEYWORDS ANALYSE

Uw website wordt gevonden wanneer u de juiste zoekwoorden gebruikt. Maar wat zijn de beste woorden? Wij analyseren en adviseren. Dat niet alleen… We schrijven ook teksten. Dus alles onder één dak!

09

INSTAGRAM

Visuele content wordt steeds belangrijker. Instagram speelt hier perfect op in. Miljoenen mensen hebben accounts. Er zijn dus zakelijke kansen die we graag met u willen laten groeien.

10

YOUTUBE

Soms kijk je ook filmpjes op YouTube. Er zijn mensen die door dit medium zelfs geen tv meer kijken! Een markt met een enorm groeipotentieel. Wij helpen u daar uw bedrijf op te bouwen.

11

LINKEDIN

LinkedIn is opgericht voor professionals en heeft vandaag ongeveer 225 miljoen gebruikers. Dit sociale netwerk biedt meer mogelijkheden dan je denkt. Hoe? Dit is waar we komen te vinden.

12

TWITTER

Heb je ooit getweet? Misschien heb je zelfs een account. Twitter biedt ook zakelijke kansen als je er verstandig mee omgaat. Wij helpen u hier graag bij.

Contentkalender

Image

Wanneer is de beste tijd om te scoren? Samen met jou komen we tot een slim plan.